Υπάρχουν χιλιάδες επιλογές που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν καλές ή κακές. Το σημαντικό είναι να πληρούν τις ανάγκες των χρηστών.

Είσαι λεφτάς; Δεν χρησιμοποιείς το κινητό παρά μόνο για Facebook και Internet; Σου αρέσει να δείχνεις τα λεφτά σου; Σου αρέσει να βγαίνεις ωραίες selfie; Δε θες να κολλήσει ποτέ το κινητό σου;

Αν τα έχεις όλα αυτά, τότε το καταλληλότερο κινητό για σένα είναι το τελευταίο μοντέλο iphone της Apple. Ρίξε μια ματιά στα iphone 8 & iphone 8 plus.

Θες ένα κινητό να αξίζει μέχρι και το τελευταίο σεντ από τα λεφτά που θα δώσεις; Θες να το χρησιμοποιείς όλη τη μέρα και να μην κλείνει από μπαταρία; Δε σε νοιάζει η κάμερα που θα έχει; Να μπορεί να τρέχει τις τελευταίες εφαρμογές χωρίς να καθυστερεί; Θες με λίγα λόγια ένα φτηνό και καλό κινητό;

Τότε θα σου πρότεινα το Xiaomi Redmi Note 4X. Έχει μία ικανοποιητική κάμερα για μέτριες προς καλές φωτογραφίες, έχει πάρα πολύ καλή μπαταρία που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο, είναι φτηνό(Ελλάδα 150 €, εξωτερικό 110€), έχει καλή οθόνη LCD, και η απόδοση στο Antutu φτάνει 61.000. Αρκετά γρήγορο κινητό που θα μπορείς να το χρησιμοποιείς χωρίς να κολλάει για τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Το μόνο που σε νοιάζει είναι να είναι γρήγορο και φτηνό;

Τότε σου προτείνω το LeEco Le Pro 3 Elite. Έχει τιμή 150 € στο εξωτερικό και τρέχει με τον Snapdragon 820 φτάνοντας απόδοση 154.000 στο Antutu. Σε σχέση με το κορυφαίο σε επεξεργαστική ισχύ iphone 8 plus που φτάνει 217.000 απόδοση, αξίζει να το αγοράσεις και να τρέχεις φτηνά τις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Βέβαια, ίσως χρειαστεί να φλασάρεις και κάποια ελληνική rom, που θα σε βάλει σε διαδικασία κάποιων ωρών μέχρι να βρεις πως να το κάνεις.

Είσαι παιδί της τεχνολογίας και σου αρέσει να παίζεις με τα κινητά σου; Σου αρέσει να αλλάζεις ρομ κάθε εβδομάδα; Ασχολήσε με ασφάλεια υπολογιστών και δικτύων και σου αρέσει να το παίζεις χακεράς;

Μονόδρομος θα έλεγα το Oneplus One, με ρεκόρ διαθέσιμων ρομ στο xda, έχει δυνατότητα εγκατάστασης της ρομ Nethunter της κοινότητας kali linux. Κορυφαία δυνατότητα του κινητού είναι η δυνατότητα να βάλεις κεραία στη υποδοχή usb για να σνιφάρεις πακέτα αλλά και για να δημιουργήσεις ένα hotspot “ψαρεύοντας” θύματα.

kosmasgou

Απόφοιτος σχολής Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών. Ενδιαφέροντα: πληροφορική, μπάσκετ, κολύμβηση, σκοποβολή, μουσική.

Προβολή όλων των δημοσιεύσεων

Προσθήκη σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρχισυντάκτης

kosmasgou

Απόφοιτος σχολής Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών. Ενδιαφέροντα: πληροφορική, μπάσκετ, κολύμβηση, σκοποβολή, μουσική.